Tuščias
Grįžti į paiešką
Grįžti į paiešką

Padanguparduotuve.lt

Padanguparduotuve.lt – elektroninė padangų parduotuvė, kuri prekiauja visame pasaulyje puikiai žinomų gamintojų padangomis. Klientams siūlomos aukštos kokybės bei geriausios kainos pasiūlymai leidžia greitai ir itin pigiai įsigyti reikiamą padangą ar visą jų komplektą.
 
Mes prekiaujame įvairiomis automobilio prekėmis, kurių asortimentą sudaro: žieminės, vasarinės, universalios bei spec. paskirties padangos, ratlankiai, akumuliatoriai bei kita automobiliui būtina įranga. Importuojamos prekės atvėrė pradžią specializuotai padangų parduotuvei, kuri šiandien prekiauja bemaž visomis Lietuvoje ir netolimose aplinkinėse rinkose esančiomis padangomis ir jų priedais. Čia padangos pigiau nei kur nors kitur.
 
Elektroninė padangų parduotuvė prekiauja tik pačių geriausių ir patikimiausių gamintojų produktais. Šiandien mes galime pasiūlyti daugiau kaip 10.000 įvairių padangų, kurios skiriasi tiek raštu, tiek matmenimis, tiek naudojimo paskirtimi. Gausi padangų pasiūla tinkamą sprendimą leidžia surasti net ir patiems išrankiausiems pirkėjams, o tiems, kurie taupo laiką – pateikiame padangos internetu sprendimą. Tai ne tik patogu, bet ir praktiška.
 
Net jei mūsų siūlomos padangos Vilniuje, jas klientui galime pristatyti ir visoje Lietuvoje! Perkant padangas už 200 eur ir daugiau, pristatymas kurjerių pagalba NEMOKAMAS. Per 1 darbo dieną siuntą galime pristatyti tiek į Jūsų namus, tiek į biurą ar pas mūsų padangų montavimo partnerius.
 
Mūsų padangų parduotuvė visada savo klientams teikia įvairias nuolaidas, tad pirkti pas mus yra ne tik patogu, bet ir taupu. Įsigykite padangų komplektą jau šiandien ir taip sutaupykite.
Grįžti į paiešką

+370 614 82222 a

Jūsų pranešimas išsiųstas. Pasitikrinkite, ar tikrai gerai nurodėte savo kontaktinius duomenis.

Klausk specialisto